ANASAYFA » AİRB Tanıtımı ve Aile İçi İletişim Semineri - Edem Center Düğün Salonu

Denizli İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu faaliyetleri çerçevesinde İlimiz merkezinde beş mahalle tespit edilmiş ve bu mahallelerde hizmet veren Kur’an kurslarımızın öğreticileri ve öğrencilerine yönelik seminer programları planlanmıştır. Kur’an ve sünnet perspektifinden ailenin anlatıldığı ve Aile İrşat ve Rehberlik Bürosunun tanıtımının yapıldığı bu seminer programlarının birincisi, 12.12.2013 Perşembe günü, saat: 10.00 – 12.00 arası İlimiz Merkez Barbaros Mahallesindeki Edem Center Düğün Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda; Adalet, Selçukbey, Kadılar, Başkarcı, Yenişehir, Servergazi, 1200 Evler ve Göveçlik’teki Kur’an kurslarımızda eğitim gören yaklaşık 500 kişiye aile eğitimi verilmiştir.

Seminer programının açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı ve AİRB Başkanı Kazım TEKKOYUN yaptı. Program İl Müftüsü Sayın Veysel ÇAKI’nın “Evlilik ve Aile Hayatı”nı anlatan konferansı ile devam etti.

İl Müftüsü Sayın Veysel ÇAKI; Evlilik öncesi dikkat edilmesi gereken hususlar, aile hayatını mutlu kılan esaslar ve çocuklarımız üzerindeki sorumluluklarımız hakkında örneklerle bilgi verdi.

Programın sonunda Denizli İl Müftülüğü Merkez Vaizi ve AİRB Koordinatörü Ayşe ALTUNTEPE, büronun tanıtımını yaptı ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Organizasyonu Nazife Çoban Kız Kur’an Kursu tarafından desteklenen programdan, hanımlar son derece memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.